irakleiopoliton@gmail.com
E-mail
Πολυτεχνείου 21, Ηρακλειο Αττ.
21 0285 6116
Τηλέφωνο

Παρεμβάσεις - Δράσεις

Αθ. Μπουρούνης: « Ο Γ. Παπαδημητρίου , δεν παραπλανά τους πολίτες, μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Φίλες και φίλoi

Σε μια εποχή που o πολίτης:3

Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση.

Είναι οργισμένος με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση της πατρίδας μας, χωρίς εν πολλοίς να ευθύνεται ο ίδιος.

Δοκιμάζεται και αντιμετωπίζει συνεχώς διογκούμενα προβλήματα.

Βλέπει   τη γενικευμένη πολιτική απαξίωση και τις  ηθικές αξίες  να δοκιμάζονται.

Έχει  χορτάσει από μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και εξαγγελίες έργων τα οποία ποτέ δεν βλέπει να υλοποιούνται, είναι φυσιολογικό να έχουν αλλάξει τα κριτήρια που θα επικρατήσουν στην κρίση του  στις  δημοτικές  εκλογές, του ερχόμενου Μάϊου.

Με τα συναισθήματα που τον διακατέχουν, είναι δύσκολο να προβλεφθεί το πως θα εκφραστεί στην κάλπη των Δημοτικών εκλογών.

Παρ’ όλα αυτά, ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει στους πολίτες η λογική, η καθαρή σκέψη και η αντικειμενική αξιολόγηση των παραταξιακών προγραμμάτων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος  Γιώργος Παπαδημητρίου και όλοι εμείς, σου προτείνουμε  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να επιλέξεις το συνδυασμό μας «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ», ο οποίος απαρτίζεται από υποψηφίους που έχουν:

Όραμα και μεράκι για τα δημοτικά πράγματα και την επιθυμία και τη διάθεση για προσφορά.

Τη δύναμη και τη θέληση να δουλέψουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, την αξιοποίηση όλων των παρεχόμενων πόρων και δυνατοτήτων, με σκοπό να οδηγήσουν το Δήμο Ηρακλείου Αττικής στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Με πρώτιστο μέλημα την κοινωνική πολιτική, την προσπάθεια δηλαδή να κρατήσουν ζωντανή την κοινωνία, να αποτρέψουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, να δημιουργήσουν δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε καμιά οικογένεια να μη στερηθεί τα στοιχειώδη.

Προτείνουμε να επιλέξεις για Δήμαρχο  το Γιώργο Παπαδημητρίου  που:

Δεν παραπλανά τους πολίτες μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις.

Λέει αλήθειες, προτάσσοντας πάντα το κοινό συμφέρον.

Διαθέτει συγκεκριμένες, εφικτές, κοστολογημένες και απόλυτα υλοποιήσιμες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του Ηρακλείου και προτείνει ρεαλιστικούς τρόπους χρηματοδότησης.

Έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες για την ουσιαστική λειτουργία των θεσμών συμμετοχής, διαβούλευσης και διαλόγου.

Αντίπαλοί μας δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι αντιλήψεις, οι νοοτροπίες και οι πρακτικές των άλλων παρατάξεων.     

Στόχος μας είναι μια δημοτική αρχή που θα κοιτά στα μάτια το δημότη, θα δίνει αξιόπιστες και ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και όχι κούφια λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προχωρήσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο.

Να εμπιστευτούν το Γιώργο Παπαδημητρίου και την  ομάδα του, που αποτελείται από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, αγωνιστική διάθεση και όραμα για την πόλη μας, με την ταυτόχρονη όμως ηθική δέσμευση, ότι θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

*Του Αθανασίου Μπουρούνη

Ο Αθανάσιος Μπουρούνης είναι Φυσικός, Επίτιμος Διευθυντής Σχολικής Μονάδας Δ.Ε. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με το Συνδυασμό « Ηράκλειο – Μαζί»

 

hrakleio-politon-logo-footer.png
© Copyright 2023 George Papadimitriou. All Rights Reserved. Developed by Logicsoft.

Search