irakleiopoliton@gmail.com
E-mail
Πολυτεχνείου 21, Ηρακλειο Αττ.
21 0285 6116
Τηλέφωνο

Παρεμβάσεις - Δράσεις

«Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωτοστατήσουμε και να αναζητούμε συνεχώς συνεργασίες»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Ειρήνη Αποστολάκη δηλώνει σχετικά:

« Δεν χρειαζόμαστε Νόμους για να μας επιβάλλουν τις συνεργασίες. Ως νέοι άνθρωποι, είμαστε υποχρεωμένοι να πρωτοστατήσουμε και να αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να συνεργαστούμε. Είναι ανάγκη να αλλάξουμε την ανεπάρκεια σε χώρους ελεύθερης και ασφαλούς βάδισης. Να εργαστούμε για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου δικτύου πεζοδρομίων και να ενισχύσουμε το πλέγμα ηλεκτροφωτισμού στο Ηράκλειο. Είμαι εδώ γιατί ο Γιώργος Παπαδημητρίου έχει έντιμο εργασιακό και πολιτικό βίο»   

Την περίοδο της κρίσης το Ηράκλειο Αττικής και οι γειτονιές του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας με το δημότη.Ο δημότης σήμερα νιώθει εγκαταλελειμμένος, ξεχασμένος και αβοήθητος στα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά. Πιστεύω πως αυτή η ανασφάλεια πρέπει να σταματήσει και ο απλός πολίτης να νιώσει ότι τον σέβονται, τον υπολογίζουν, ότι εξυπηρετείται σε κάθε επίπεδο και ότι μπορεί να περπατάει στη γειτονιά του με ασφάλεια.

Με ενδιαφέρουν οι υλοποιήσιμες αποφάσεις και ένας νοικοκυρεμένος Δήμος όπου ο κάθε πολίτης θα νιώθει ότι ζει σε μία σύγχρονη πόλη πρωτίστως με ασφάλεια, καθαριότητα, αξιοποίηση χώρων πρασίνου και καλύτερη ρυμοτομική ανάπλαση. Αφουγκράζομαι το πρόβλημα της κάθε γειτονιάς το οποίο στην ουσία πρέπει να αναδείξουμε, να λειτουργήσουμε ως μοχλός πίεσης έτσι ώστε και ο δημότης να αισθανθεί ότι είμαστε δίπλα του και ότι νοιαζόμαστε για αυτόν.

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται να αλλάξει σελίδα και πιστεύω ότι ο συνδυασμός «ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΑΖΙ» με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου είναι η λύση η οποία μπορεί να εξαλείψει αυτή την παλαιοκομματική νοοτροπία του Δήμου βάζοντας σαν προτεραιότητα τη συνεργασία του πολίτη με το Δήμο μέσα από συλλογική βοήθεια πολλών παραγόντων οι οποίοι ο καθένας από τη μεριά του και από την ειδικότητά του θα συμβάλλει για το καλύτερο.

Ζητώ επομένως την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών έχοντας σαν γνώμονα το ότι βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαδημητρίου ο οποίος είναι νέος, άφθαρτος, με όρεξη για δουλειά και με όραμά του την ανατροπή στις γειτονιές.

Είναι αυτός που αγωνίζεται να δώσει λύσεις σε απτά προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, σε παρωχημένες ιδέες και ιδεοληψίες οι οποίες έχουν κρατήσει σε οπισθοδρομική κατάσταση το Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Θέλω να είμαι συνοδοιπόρος σε αυτή του την προσπάθεια όχι με την έννοια της αυτοπροβολής αλλά της έντιμης προσφοράς στα κοινά προκειμένου να πετύχουμε πράγματα, όλοι μαζί, για μία ποιοτικότερη ζωή στην κάθε γειτονιά.

*της Ειρήνης Αποστολάκη

Η Ειρήνη Αποστολάκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να διαμένει στο Ηράκλειο Αττικής. Εκτίθεται για πρώτη φορά στα κοινά, μέσα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Είναι διοικητικό στέλεχος της Δ.Ε.Η Α.Ε. Είναι Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ έχει ολοκληρώσει σπουδές στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών του ICPS στον Τομέα Θεραπευτικής Συμβουλευτικής  (μέσω Τεχνών – παιγνιοθεραπεία – μουσικοθεραπεία – art therapy) με εξειδίκευση στα παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με μαθησιακές δυσκολίες.

Eίναι πτυχιούχος πιάνου και αυτή την περίοδο, παράλληλα με τα εργασιακά της καθήκοντα, ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του University of East London.

hrakleio-politon-logo-footer.png
© Copyright 2023 George Papadimitriou. All Rights Reserved. Developed by Logicsoft.

Search