irakleiopoliton@gmail.com
E-mail
Πολυτεχνείου 21, Ηρακλειο Αττ.
21 0285 6116
Τηλέφωνο
Image

Λίγα Λόγια Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο

  Γεννήθηκα στης 3 Απριλίου 1980 και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής με τους γονείς μου Αναστάσιο και Ελένη και τη μικρότερη αδελφή μου Ελίνα.
Από μικρός μου άρεσε να παίζω στην οικογενειακή επιχείρηση (φορτηγά και πρέσες σκυροδέρματος). Όταν μεγάλωσα, συνέχιζα να πηγαίνω εκεί ως εργαζόμενος, ενισχύοντας την οικογενειακή μας επιχείρηση.


  Σπουδές
  Τελείωσα στο πρώτο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής και στις Πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχα την εισαγωγή μου στο πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Παράλληλα με τις σπουδές μου ανέπτυξα έντονη ενασχόληση με τα κοινά, εκπροσωπώντας τους συμφοιτητές μου στα όργανα συνδιοίκησης του Πολυτεχνείου. Υπήρξα υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου έγινα δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές μου 2 χρόνια αργότερα.
Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.


 Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινά
 Υπήρξα εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος . Από το 2016 έως σήμερα είμαι υπεύθυνος θεμάτων υγείας στοΤΕ και εκπρόσωπος του στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας [ΚΕΣΥ] ως τακτικό μέλος.
Παράλληλα την περίοδο 2013-15 διετέλεσα Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι τα τελευταία δεκατρία χρόνια, καθώς εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας από το 2006.
Την περίοδο 2008-2010 διετέλεσα Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ενώ την περίοδο 2010-2011 Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Άντα Καμπέρη.

Image
Οι δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σ’ ένα εθνικό αλλά τοπικό επίπεδο που αναζητά προοπτική, στόχους και λύσεις. Η κοινωνία μας θέλει να ξεπεράσει τις δυσκολίες από λάθη και αδυναμίες του χτες και θέλει να φύγει μπροστά, θέλει να κάνει άλματα προόδου και να αφήσει πίσω της όσα υπέσκαψαν τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Στο αύριο δεν μπορείς να πορευτείς μόνος σου, ούτε με εκφραστές του χτες, ούτε με πολιτικές συμπεριφορές από το παρελθόν. Στο αύριο θα προχωρήσεις με σύμμαχο την κοινωνία, που επιβάλλει και απαιτεί νέους όρους, νέα ήθη, καινούριες και αληθινά νέες πολιτικές. Αυτό το μήνυμα πήραμε από τις γειτονιές της πόλης, οπού γεννήθηκε ο συνδυασμός μας. Αυτές εκπροσωπούμε, αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε.
  Είμαι περήφανος για τη διαδικασία μέσα από την οποία δημιουργήθηκε ο συνδυασμός μας. Περήφανος είμαι και για τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που τον στελεχώνουν. Μαζί σας επεξεργαστήκαμε και συντάξαμε το δημοτικό πρόγραμμα 2020-2023 και αποτυπώσαμε σε αυτό, όλα όσα συζητήσαμε και συμφωνήσαμε με εσάς, στις πολλές συναντήσεις που, με συνέπεια, κάναμε στις γειτονιές του Ηρακλείου.
  Η υλοποίησή του θα βγάλει το Ηράκλειο από την στασιμότητα και τη μιζέρια και τους κατοίκους του από τον ρόλο του θεατή μιας αποτυχημένης παράστασης. Με αιχμή την τεχνολογία θέλουμε να κάνουμε το Ηράκλειο μία κανονική ευρωπαïκή πόλη, κρατώντας όμως και αναδεικνύοντας και όλα εκείνα τα στοιχεία που προσδιορίζουν την ταυτότητα και την κουλτούρα μας.
  Ξεκινάμε την εφαρμογή του προγράμματός μας από την πρώτη μέρα, δουλεύοντας με σύνεση, με προγραμματισμό και χωρίς αλαζονεία.
Διεκδικούμε και κάνουμε πράξη τη συναίνεση και τη σύνθεση των απόψεων, στη βάση μιας πολιτικής που θα έχει μετρήσιμα και θετικά αποτελέσματα για όλους τους δημότες.
  Γιατί αυτό θέλω να είμαι, Δήμαρχος όλων των Ηρακλειώτων.
Image
Image
hrakleio-politon-logo2.png

Search